Saturday, 5 February 2011

Who's gonna ride your wild ponies

I admit it was my idea. We were told it will be warm. But it also rained so the whole area was grey and dark and unpleasant. And was full of wild ponies. Very wild ponies. Brendon thought the Hound of Baskervilles was also around somewhere. He also thought that the New Forest National Park was a very scary place, so let me tell you this:

The New Forest is not new, as a matter of fact it is the antithesis of new.
The New Forest is not even a forest, but a marshland.
The New Forest is filled with wild ponies. What is a wild pony anyway...
The New Forest has castles and ghosts. Apparently...
And the wild ponies...

But the scariest thing is that the center of The New Forest, a village called Lyndhurst (it really is a village, one main street and two side street) has a Ferrari and a Maserati dealer.
Now how about that...

Very green moss and the bog
Bolton's bench
Another very green moss with another bog
Brendon and the wild ponies at Hill Top (it wasn't a hill at all)

3 comments:

 1. Hol máshol lehetne ez a sötét, mocsaras erdő, mint a ködös Albionban? De én úgy tudom, a vadpónik nem esznek sem magyar lányokat, sem ausztrál fiúkat. Azt mondják füvet és más, földön tenyésző növényeket esznek. Egy nap akár 20 órát is legelhetnek, merthogy a fű nem túl tápláló eledel, ezért jó sokat kell enniük belőle. A vadon élő pónikra legtöbbször pumák és farkasok vadásznak. Na, ezektől kell óvakodniuk igazán az arra kódorgó lányoknak és fiúknak!!!

  ReplyDelete
 2. Fényes csillag fényeskedjék,BB neve dícsértessék! Széles világ tudja róla,Ő a Globe legjobb fotósa.Vajh'ki annak a tudója,miért hallgat hetek óta?Ő nem lusta!Talán Brendon,aki ott áll minden utcasarkon,fogja le a két kis kezét?Így kíméli a szép nejét?
  Dear BB,ne feledje:felelős azért az aranytálentumért,amit egy angelion a bölcsőben a Kegyed kezébe rejtett!

  ReplyDelete
 3. Tabáni encore un fois7 February 2011 at 00:59

  Nem utcasarkon,csak sarkon. Ne döccenjen már a metrum!

  ReplyDelete