Tuesday 31 August 2010

Notting Hill Carneval

Monday we went to Notting Hill Carneval to celebrate cultural unity and diversity and all that. Except it is not true. We went there because Brendon wanted to eat caribbean food. Practically after arriving he took the first possible curry goat with some spicy craziness and ate it all. I was more selective, I was wondering around before settling with Ackee and salt fish. Was cool. And the savoury banana too. The rest was a mass of people being loud and drunk and colorfully dressed. And some very fantastic person came up with the grand idea of closing down all tube stations except Holland Park which resulted us walking to Shepherds Bush and went to see the Expendables. Brendon also had a mango cupcake. Or was it me?


Yellow ladies with purple guys
The big silver lady

Blue lady with green lady and an orange lady in the background





2 comments:

  1. Kicsim! Végtelenül hálás vagyok Brendonnak a karácsonyi ajándékáért, mármint azért, amit neked adott. Szerintem nagy veszteség az a néhány év, amíg nem fotóztál. Ezek a képek itt a blogodon is azt bizonyítják, hogy tehetséges vagy, hogy folytatni kell!!!! Én várom a folytatást és szerintem még sokan mások... Csók: Anka

    ReplyDelete
  2. Kedves BB!Maga művész,erdi ki kell tennie a lelkét a boncasztalra.Tűrni kell,sőt nyájasan mosolyogni,ha tüdős hermeneuták vagy csirizes ujjú vargák vivisecálják,mert Apellész mer régen elorozta a "Sutor!Non ultra crepidam!"-ot.Kíméletet tehát tőlem ne is várjon!Kimondom kereken:a Maga fotói super imresszívek,a profinál arsosabbak,de számomra ennél is ajándékabb,hogy írásainak világ- és emberlátása sík-,konvex és konkáv tükör egyszerre.Hasonlatot nem bírok mondani,mert írásmódja annyira egyéni,homoérzékeny,az éppen csak csípő,de sosem fájató humora is annyira szvojsztvennij,hogy csak BB-style-nak nevezhető.Súlyos bűnt fog elkövetni,ha nem ír majd nyomdafestékkel is,netántán még magyarul is.
    P.S.Azt meg csak egy szürkehályogos nem veszi észre,hogy 1 Brendon nevű úr állandóan Kegyed körül legyeskedik.Remélem,hogy az úr szándékai komolyak, és nem akar behálózni egy ártatlan magyar kislányt.
    Tabani

    ReplyDelete